Andre heste

Gandur fra Stutteri Sonne

Gandur (DK03106336) BLUP 103, er sortbrun og det første føl, der er født her på gården. Hans mor Stikla blev ifolet med Pjótur fra Fjalli (IS1988157631) på Island. Pjótur har bl.a. en virkelig god tølt. Han er sodrød, og kan ses på Akur´s reklamer, samt i mange forskellige reklamer for islandske heste. Gandur blev bygningsbedømt i 2007 på Hurup Dyreskue af dommere fra Dansk Islænderheste Forening med bl.a. 8,5 for man og hale, 8,0 for hals, mankekam, skuldre, ryg og kryds. Gandur er en dejlig 5-gænger vallak på 9 år som har et meget mildt sind. Han kan rides af de fleste og har under middel vilje. Han er sortbrun med et godt udtryk og masser af man og hale.

Gandur har tonsvis af fin og blød tølt og han kan tølte derudaf på tur i lang tid! Traven er med bløde bevægelser og fin form. Skridten er med god overtrædning og bevægelse og galoppen med fint spring og takt. Passen er utrænet. I det hele taget en rigtig fin hest med meget bløde bevægelser der vil egne sig godt til skovture. Han har et virkeligt dejligt sind og er blid og rar. En super hest til hele familien som elsker en tur i skoven!

Gandur er til salg.

[Billede af Gandur] [Billede af Gandur] [Billede af Gandur og Sjoli] [Billede af Gandur ]

Valakkerne

Vi har også to valakker hovedsageligt for at skabe et sundt og fleksibelt flokmiljø.

[Billede af flokmiljø] [Billede af Freyr på engen] [Billede af Mikkel på Freyr ] [Billede Pjalfi på engen] [Billede af Signe og Freyr] [Billede af flokmiljø]