Kurser

Maj 2005. Vi har afholdt kursus med Janice Hutchinson, der er uddannet hos Mary Wanless (forfatter til bogen Ride with your mind). Janice arbejder med hvordan man opnår den rette balance på hesten, så hest og rytter arbejder optimalt sammen, og begge kan yde deres bedste. Janice er en meget erfaren og benyttet underviser i England, både for store heste samt de seneste 13 år i islænder-verdenen. De har stutteri med islænderheste.

[Billede af Janice Hutchinson] [Billede af Janice Hutchinson] [Billede af Janice Hutchinson]

Janice underviser både individuelt, samt to ad gangen, og giver video feedback. Vi fik alle et stort udbytte ud af undervisningen - både en del at arbejde videre med, og en del at tænke over. Ud over at undervise er Janice ekspert i fodring og avl, og hun har sit eget stutteri og udvikler foderblandinger. Janice og hendes mand Tim, der er ingeniør, har udviklet en virkelig god sadel specielt til islændere, og har indrettet et unikt staldsystem, der tilgodeser islænderhestens behov.

I 2009 har vi haft Elsebeth ude og undervise i håndtering af ungheste, arbejde med dobbeltliner og alm. rideundervisning.